nedeľa 5. februára 2012

                                       Ahojte všetci fanúšikovia dobrých blogov :)

Som rada, že konečne asi po týždni Vám môžem napísať aj niečo normálne ako háky-báky. Áno asi tak týžden mi trvalo, kým som si dala dokopy môj blog. Nezdá sa, ale je to dosť náročné, keď chcete, aby vizeral aspoň ako-tak podľa vašich predstáv :). Tak ak by som na úvod mala niečo o sebe povedať, blog som si založila preto, lebo veeľmi rada nakupujem oblečenie (asi som shopoholička :D), bižutériu a iné maličkosti, ktoré si pridávam do svojej zbierky. Mojou vášňou je kombinovať oblečenie ako také, jeho rôznorodé farby, sledovať najnovšie trendy a stylovať známych pokiaľ chcú odo mňa nejakú tú radu... Čo sa týka líčenia nie som až taká náročná, mám len to, čo každá žena - možno o trochu viac. Ale keď ide o nechty poviem vám rovno nie je to moja devíza. Nejak ma neláka mať dlhé nechty a nevedieť sa s nimi obracať :D. Preto práve aj tento blog bude hlavne o móde, tom, čo rada nosím a v čom sa dobre cítim a samozrejme o nových trendoch a rôznych ďalších krásnych doplnkoch. Tak ja len dúfam, že sa Vám môj blog bude páčit :).

Vaša Zuzanka.... 

2 komentáre:

  1. Smím-li ti poradit, tak se vykašli na ten šaškec, co máš na pozadí, na ty ozdobný písma, který se hodí max pro grafiky na nadpisky a svatební oznámení. Je to nečitelné, ani ti to nebere diakritiku. Projdi si pár bloggů osvědčených bloggerek a uvidíš, že v jednoduchosti je krása.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem aj za takýto komentár beriem vsetko musís brat do uvahy ze len zacínam... ale trochu som to pozmenila lepsie?

    OdpovedaťOdstrániť